1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg

metamorfosedec.jpg

Noëlle uit Doetinchem

Ons model heeft mooi lang bruin haar en wil eens wat anders qua kleur. De lengte mag ook iets korter, maar moet wel lang blijven.

Het haar van Noëlle hebben we in lagen geknipt en gesneden, zodat er wat meer beweging in komt en losser gaat vallen. In dit mooie haar hebben we een folie techniek toegepast in 2 kleuren. Die kleuren liggen dicht bij elkaar, zodat ze in elkaar overlopen. De kleuren die we hebben gekozen, is een beige blond en een licht goud. Daarna heeft Mart, onze mannelijke collega, het haar geheel met de stijltang in model gebracht. Zo zie je, dat je met een stijltang ook krullen kunt maken! Is dit geen plaatje?

De producten die we bij Noelle hebben gebruikt zijn van Goldwell/KMS. Was het haar met een blond shampoo om de tinten mooi te houden. Daarna insprayen met een leave-inn conditioner. Spray dan op de aanzet een volume versteviging. Breng het haar in model en werk het af met een Smoothing lotion om de punten mooi te polijsten.

Kleding
De kleding die Noëlle draagt is van Paradoxx uit Doetinchem. Ze draagt een soepele zwar te broek van het merk Glam de Demi Trouser (€ 59,95) met daarop een panter print blouse met strik (€ 39,95). Leuk te dragen met een pump voor de feestdagen, maar zeker met een cowboy/veterlaars. Die zijn helemaal hip!!

Reactie Demi
Ik ben blij met het resultaat. Heb al leuke reacties gehad. De kleur is net even wat helderder en geef t een frisse blik en zeker met dit gave out f it. Bedankt allemaal!

Foto’s: Fotomakerij Roefo

  • Hairemotion Heuthorststraat 67 | 
  • 7009 CL Doetinchem | 
  • Tel 0314 36 30 66