1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg

metamorfosenov.jpg

Demi uit Doetinchem

Demi is ons model voor de maand november 2019. Ze heeft van nature heel veel krullen en wil graag ook eens wat anders en daar gaan we dan voor! 

Ze kwam binnen met een mega krullenbos. Dit haar is wat een ieder zich misschien wel wil wensen maar... het is niet altijd even makkelijk. Toch kun dit haar in een andere vorm creëren.

Het haar is wat lengte betreft niet korter geknipt, wel zijn er een aantal baby highlights gezet met folies om de kleur op te frissen. Gebruik bij deze lichte kleuring altijd een blond shampoo voor helderheid. Daarna geheel steil gemaakt met de steiltang en steampod. Voordat je gaat stylen gebruik dan een straightening van het merk Kms. Met dit product kun je krulhaar makkelijker stylen, waardoor het er mooi gepolijst uit ziet.

Kleding
Demi draagt 2 outfits van Paradoxx, omdat de keuze erg moeilijk is plaatsen we ze allebei! Demi heeft een lang grijs vest aan van het merk Zusss met daaronder een zwarte kanten top en een slangenprint legging. Leuk te combineren met een stoere boot! De tweede out f it is een zwar te top met een lange plissé rok, wat nu de mode is. Met het imitatieleren jackje is de look helemaal compleet!

Reactie Demi
Ben blij dat ik mijn haar nu toch op meerdere manieren kan dragen. Ik vond het leuk om mee te mogen doen. Bedankt allemaal!

Foto’s: Fotomakerij Roefo

  • Hairemotion Heuthorststraat 67 | 
  • 7009 CL Doetinchem | 
  • Tel 0314 36 30 66